Hur beställa?

Var hittar jag webbutiken?!?

Jag har ingen flashig webbutik, utan jag gör mest ”specialdekaler” enligt önskemål från mina kunder. Det kan röra sig om allt från små texter till stora loggor. Det mesta går att fixa till, däremot försöker jag undvika ”flefärgsdekaler” så gott det går.

Jag vill att du skär ut en bild, går det?
Bilder som är vektoriserade går att skära ut i min maskin. Är inte din bild det så kanske jag kan ”bygga” en som är det, det kan dock ta lite tid att göra detta så jag vill helst ha det i rätt format från början. Vissa .eps .ai .wmf-filer kan vara detta, men det gäller tyvärr inte alla…..
Maila över bilden så kan jag kolla upp hur det ligger till.

Vilka typsnitt kan du använda dig av?
Jag kan använda mig av vilket PC-typsnitt som helst så har du din din favoritfont så ordnar vi så att du kan få din dekal utskuren i detta.

Vad har du för leveranstid?
Jag brukar kunna skicka dekalerna 1 eller 2 dagar efter att ordern kommit till mig, så här är det snabba ryck som gäller 🙂

Saker jag INTE gör!
På grund av varumärkesskydd så gör jag inte företagsloggor (om det inte är på Er firma är bäst att tillägga) för ex.vis CocaCola, Yamaha eller Volvo.
Jag gör inte heller ”bakgrunder” eller streamers (enbart en stor fyrkant) till framrutor, jag har ett litet för litet lager för att hålla på att skära ut ”stora fyrkanter”.

Hur kontaktar jag dig?
Maila mig på order@dekalwebben.se så får vi se om jag kan hjälpa dig!

2 comments

Leave a Reply