Om Dekalwebben

Sidan (och dekaltillverkandet) sköts av mig, som heter Johan Edenholm som bor i Hylte Kommun (Hallands län).

Jag köpte min skärplotter i början på vintern 2002 och har sedan dess fixat dekaler till bra priser åt firmor och privatpersoner över hela landet. Det har blivit mer att göra än vad jag trodde från början, vilket är enormt roligt! Att man titt som tätt får ett ”Wow, det blev ju skitbra”-mail tillbaka från kunderna känns väldigt inspirerande!

Jag håller på med detta på kvällar och helger så förvänta Er inga svar på mailfrågor under dagtid. Har jag däremot inte svarat inom 24 timmar (året runt) har förmodligen något klickat, så då är det säkrast att skicka ett mail till. Anledningen till att jag inte har några telefonnummer på hemsidan är att jag inte kan diskutera dekaler på mitt vanliga arbete.

Det har nu gått rätt många år sedan jag började och jag har väldigt många återkommande kunder vilket känns väldigt bra. Det ligger på en lagom nivå och eftersom jag som sagt har ett vanligt arbete också, så kan jag inte ta på mig för stora jobb. Jag har inga dyra startavgifter så kunder som vill ha 1-10 dekaler brukar gilla min prissättning.

Ha det bra och har Ni frågor eller tankar, hör av Er till mig på order@dekalwebben.se!