Montering av skylthållardekal

 

Det här är ganska pilligt, så det gäller att vara noggrann och ta det lugnt när man skall montera dessa. Här kommer en liten guide som jag hoppas hjälper dig att lyckas med monteringen!

1. Så här kan den se ut när du fått den hemlevererad.
En bakgrundsdekal och så själva ”textdekalen”.

2.Detta går åt. Vatten, en liten kniv, något att torka med och så en rengjord och finputsad (med sandpapper eller liknande) skylthållare.

 

3. Spraya på lite vatten, eller häll på lite om du inte har en sprayflaska.

 

 4. Lyft bort ”bakgrunden” och montera denna på ”reklamplatsen”

5. Nu sitter den på plats, peta nu ut bubblorna som skapats. Ytan kommer nu bli bubbelfri och slät om du gjort rätt hittills.

6. Skär bort det som ”blev över” av bakgrunden försiktigt

7. Nu är det dags för texten. Jag klipper här så nära texten som möjligt för att det skall bli lite lättare att styra dekalen på rätt plats. Det är nämligen nästan omöjligt att se var bokstäverna är när man tagit bort ”bakpappret”
8. Provplacera och se till så du vet var den skall sitta. Du får bara en chans….Dra av ”bakpappret” och montera dekalen….Försiktigt…. (OBS! I detta moment skall du INTE använda vatten!!!!)

9. Gnugga fast bokstäverna ordentligt och dra sedan bort ”monteringspappret”!

10. Tada! Du har en personlig skylthållare!!!

Eftersom vi har använt vatten vid monteringen så är det säkrast att låta det torka ordentligt någon dag. Inte så roligt om det lossnar…

Naturligtvis går det att göra det utan vatten, men det är lätt att få en massa oönskade bubblor då.

Lycka till!!

©dekalwebben.se